Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Válasz hozzászólás írása Kombinációs szerencsejáték fórum 47889 számú bejegyzésére
részletek »

Válasz üzenet írás Kombinációs szerencsejáték fórum 47889 számú bejegyzésére

Írd le véleményed, tapasztalataid a(z) Kombinációs szerencsejáték fórumon. Kérdezz bátran másoktól! Kellemes fórumozást kívánunk!
Fórum

Új hozzászólás küldés

*
Neved
*
Üzeneted
15000 karaktert írhatsz még
Kép
(.jpg, .gif, .png formátum)
Küldés
Válasz üzenet küldése SzerencseVadász hozzászólására
Egy tipp arra, hogyan kerüld el a válságot, és
tedd értékállóvá a pénzedet!

(Alapíts saját pénzgyárat!)Ma az emberek többsége azzal indítja a napot, hogy megnézi a valutaárfolyam alakulását. A devizahitelesek pedig a befizetési csekken követheti nyomon a változásokat.

Akinek nincs hitele, az pedig azt figyeli, hogy mennyit romlott a pénze vásárlóértéke. Ez egy olyan csapda, amiből sokan nem látják a kiutat. Nem mindenkinek adatik meg, hogy külföldön valutában helyezze el a pénzét.

Akkor mi a megoldás?

Keress pénzt valutában! Tartsd devizaszámlán, és használd fel forintban az aktuális árfolyamon veszteség nélkül.

Hogyan lehetséges?

Sokan felismerték már ennek a lehetőségét. Az általunk értékesített saját fejlesztésű programjainkkal keresik a pénzt a kaszinókban, majd a valutában megszerzett nyereményüket leutalják a MoneyBookers internetes bankszámlájukra, és az ott igényelt MasterCard kártyájukkal fizetnek, vagy veszik fel a készpénzt az automatákból. Mindezt úgy, hogy az átváltás veszteség nélkül történik, mert nem kell megfizetni a bankok vétel és eladás közötti árrését, ami beváltóhelyektől függően jelentős eltéréseket mutatnak.

Mi kell hozzá?

Igazából nem sok minden. Egy megbízható játékprogram, amit nálunk szerezhetsz be http://rulettmania.hu/bolt/hu/ és úgy működik, mint egy pénzgyártó gépsor. Egy kaszinó, amit éppen meg akarsz kopasztani, és egy MoneyBookers számla, amit könnyedén megnyithatsz magadnak, ha rendelkezel magyar bankszámlával.

Egyetlen dologra kell csak odafigyelned! A kaszinóban, amikor pénznemet választasz, akkor ne a forintot jelöld be, mert később nem módosíthatod. Ugyanez érvényes a MoneyBookers számla nyitásakor is. (Ha többet akarsz megtudni, regisztrálj be a fórumunkba)

Ne habozz! Fogj hozzá a saját pénzgyárad felépítéséhez!

www.rulettmania.hu
Tuti menü