Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kenó képes leírás - Kombinációs szerencsejáték.tlap.hu
részletek »

Kenó - Kombinációs szerencsejáték.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lotto-toto-luxor-keno.tlap.hu » Kenó
Keresés
Találatok száma - 4 db
Kenó játék lényege

Kenó játék lényege

A Kenó játékban az 1-80-ig terjedő számokat tartalmazó számhalmazból a játékos tetszés szerint kiválasztott legfeljebb 10 számot játszhat meg. A Kenó minden nap megjátszható számsorsjáték, amelyben 80 számból 20 nyerőszámot sorsolnak ki. A tízes játéktípusban (tehát ha a fogadó 10 számot játszott meg) legalább 6, a kilencesben és a nyolcasban legalább 5, a hetesben és a hatosban legalább 4, az ötösben és a négyesben legalább 3, a hármasban és a kettesben legalább 2 és az egyesben értelemszerűen 1 találat jogosít nyereményre. A hatos, hetes, nyolcas, és kilences játéktípusban a fogadó visszanyeri befizetett tétjét, a tízes típusban a tétjének a kétszeresét, ha egyetlen találatot sem ért el. A Kenóban a nyeremények nagysága nem függ a nyertesek számától, a várható nyeremény a befizetett tét és a fix nyereményszorzó alapján előre kiszámítható.

Kenó kombinációk (keno)

Kenó kombinációk (keno)

Ötöslottó...Hatoslottó...Skandináv lottó...Kenó Kérem válassza ki a játéktípust! Kérem válassza ki a számokat, majd a következő lépésben a megjátszandó kombinációt! Ha fixszámokat is kíván választani, akkor itt megteheti. Maximum három fixszámot választhat! FIXSZÁMOK: KOMBINÁLT SZÁMOK: Kérem jelölje be a számokat, vagy adja meg,hogy hány számot sorsoljon a gép, majd kattintson a gépi sorsolás gombra, ekkor a gép véletlenszerűen bejelöli a számokat!

Online Kulcsgyűjtemény - Kenó játék

Online Kulcsgyűjtemény - Kenó játék

Online Kulcsgyűjtemény - Kenó játék Kulcslista A kulcsok használata Nyomtató szoftver Kedvenceim Statisztika A Kenó-kulcsgyűjteményben jelenleg 2818 db Kenó-variáció található 4-10 kötéses játékokhoz. A szűrőfeltételek beállításával kiválaszthatja a saját elképzeléseinek leginkább megfelelő variációkat. Szűrőfeltételek Ajánlat Kötés Fix szám Kombinált szám Játékmező. kombinált kötés kenó alkalmazott matematika szerencsejáték,keno statisztika,toto tippek ingyen online lotto,'kenó kombinációk',luxor kulcsok,6lotto osztrák toto variációk,Skandináv lottó hibapontos variációk letöltése.lotto tipp angol nyelvű keno statisztika ingyen tipmix variacio lottó variációk. Lotto luxor 1 hetes számok 1 hibapontos totókulcs,kombinációs totó kitöltése. Totó kombinációs tippmix statisztika toto-lotto.5 90 lotto,leggyakoribb skandináv lottó számok,szerencse játék zrt 5 loto előző játék hét számai.

Szerencsejáték Birodalom

Szerencsejáték Birodalom

Az oldalon megtalálhatóak az Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó, Kenó és Luxor nyerőszámok, nyeremények. Ha nyertél, akkor a nyeremény felvételére 90 nap áll rendelkezésedre! Természetesen a hivatalos eredményközlésre csak a Szerencsejáték Zrt. jogosult!

Tuti menü