Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kombinációs szerencsejáték linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Lottó - Mobil [3. oldal]
részletek »

Kombinációs szerencsejáték képes leírás: Lottó - Mobil [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: lotto-toto-luxor-keno.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
Lottó- és kenó számok, statisztikák

Lottó- és kenó számok, statisztikák

Oldalainkon közzétesszük az ötöslottó, a hatoslottó, a skandináv lottó és a kenó legfrissebb és megelőző sorsolásainak eredményeit: a kisorsolt nyerőszámokat, a nyerőosztályonkénti nyereményeket, a soron következő sorsolás idejét és az azon várhatóan megnyerhető főnyeremény összegét. Az egyes játékokhoz kapcsolódó statisztikákat, egyéb híreket és érdekességeket is bemutatunk. A játékok játékszabályait, a játékokban való részvétel különböző lehetőségeit és a sorsolásokon való részvétel szabályait szövegesen és ábrákkal is megjelenítjük.

Lottonet Gold FX-Pro

Lottonet Gold FX-Pro

Angolnyelvű oldal: Fizetős lottó-szisztémák. Google fordítás: Bemutatja a legnagyobb és az egyetlen, szakmailag tervezte és programozta sorsolás program 100%-os sikerességi arány a teljes 5443 included Lottonet rendszerek. Igen, ez a program valóban tartalmaz egy hihetetlen 5443 teljes költsége profit optimalizált Lottonet ® Turbo Systems és a Mátrix és a 3600 eredmények és vad típusú adatbázisokban. Most importantly, the cost of playing with large Lottonet Systems is so incredibly low you simply will not believe it's possible. A legfontosabb az, hogy a költségek a játéktér nagy Lottonet Systems olyan hihetetlenül alacsony csak nem hiszem, hogy ez lehetséges. The fact is, if you can not afford to play, you can not expect to win. A tény az, ha nem engedheti meg magának, hogy játszanak, akkor nem várhatja el, hogy nyersz. And a large, low cost Lottonet System is the surest way to win fast and consistently! És egy nagy, alacsony költségű Lottonet rendszer az a legbiztosabb módja

Lottospiel 77

Lottospiel 77

Bei dem Spiel 77 handelt es sich um eine Zusatzlotterie des Deutschen LOTTO- und TOTO-Blocks. Die Ziehungen für das Spiel 77 finden jede Woche mittwochs und samstags statt und werden live im Fernsehen ausgestrahlt. Die Ermittlung der Gewinnzahlen erfolgt dabei öffentlich und in Anwesenheit eines Notars. Eine Teilnahme am Spiel77 kostet 2,50 Euro pro Ziehung. Ist der LOTTO-Schein für mehrere Ziehungen gültig, gilt die Teilnahme für jede einzelne. Der zu zahlende Betrag wird dabei einfach zu dem Preis für den LOTTO-Schein hinzugefügt. Es fallen keine weiteren Bearbeitungsgebühren an.

Lottószám-generátor

Lottószám-generátor

Lottószám-generátor Melynek segítségével előállíthatod lottószámaidat a következő húzás előtt. Nem kell mást tenned, mint beállítani a paramétereket, majd a 'Húzás' gombra kattintani. Ötös Hatos Hány számot húzzunk: Hány számból: Mennyi kell egy számból:

Lottoszimulátor (ingyenes magyar)

Lottoszimulátor (ingyenes magyar)

Ez egy lottószám szimulátor, ami a lottószámok véletlenszerű kitöltéséhez nyújt segítséget. Van,aki a lottószelvényeit évek óta álandó számokkal tölti ki. Más szereti a véletlen számok megjátszását, ezért nekik nyújt segítséget a szimulátor. Online sportfogadas: Bwin +7.5eFt Sportingbet +24eFt Unibet +10eFt Betsson +50Euro Interwetten +111Euro Expekt +9eFt Bet-at-home +33Euro 10bet +30Euro Worldbet +40Euro Gamebookers +10eFt Legjobb foci oddsok

LuckySurf (1M $ fődíj) angol

LuckySurf (1M $ fődíj) angol

Google fordító: Bananallotto UK is a 100% free online game. Bananallotto Egyesült Királyság, 100% ingyenes online játék. No purchase necessary, no registration fee, no cost is charge, no deposit requested. Nem kell vásárolni, nincs regisztrációs díj, nincs költség díjat, nem betéti kért. Bananalotto is a FREE game offered to you every day only online. Bananalotto egy ingyenes játékot felajánlotta, hogy ha minden nap csak online. Join the best free sweepstakes and prizes draw site in the UK : win prizes and points having fun. Csatlakozz a legjobb ingyenes lóversenyfogadás és jutalmakat telephelyen dolgoznak az Egyesült Királyságban: győzelem díjak és pontokat móka. it's just taking a few minutes of your time. Ez csak egy pár percig tart. Every day you can play up to 10 free game grids for free. Minden nap lehet játszani a 10 ingyenes játék hálózatok számára ingyenes. You will enter a daily draw to win prizes, and vouchers and you will also take part of special draws. You will be egy nap felhívja a győzelem díjak, és az utalványt, és akkor is részt vesz a különleges felhívja. 10 game grids = 10 chances of winning / day! 10 játék Gridek = 10 esélye a győzelemre

Luxor - Játéktörténet

Luxor - Játéktörténet

A legfiatalabb magyar országos számsorsjáték a luxor fantázianevet kapta. 2001. szeptember 17-étől kezdve tehetik meg a játékosok a fogadásaikat. E játékban is heti számsorsolás dönti el, hogy kik a nyertesek. Érdekesség, hogy gyakran arányában szokatlanul sok nyertes van, hiszen előfordult, hogy a hét nyerőosztályban a játékosok hét százaléka nyert. Az adott heti legnagyobb nyeremény lehet több tízmillió forint is, de az is megeshet, hogy a több telitalálat miatt csak 3-6 millió forintot ér a főnyeremény. A Luxor alapjátékban a játékos húsz számot jelölhet be a 75-ös számkészletből. A segédsorsjegyen öt számtábla található. Egy számtáblán a 75 szám öt oszlopban helyezkedik el, és a játékosnak a 20 számot úgy kell a segédszelvényén megjelölnie, hogy oszloponként négyet ikszelhet be. Az átvételi igazoláson 5x5-ös táblán belül, de csak oszloponként, a számítógép véletlenszerűen összekeveri a számokat. Oszloponként egy-egy szerencsebogár is található, ezek eleve nyertes 'számnak' tekinthetők. A Luxor sorsolása a lottókban megszokott sorsoló-berendezéshez hasonló szerkezettel történi, melyben 75 számozott golyó van. A golyók azonban nem csak számokkal, de a könnyebb és gyorsabb beazonosítás érdekében betűkkel is el vannak látva. Az 1-15-ig terjedő számok a Luxor játék nevének első betűjével :L, , míg a többi számozott golyó15-ként, sorban az U, X, O, R betűkkel.

Luxor 2 (ingyenes)

Luxor 2 (ingyenes)

Luxor 2 A párosítgatás és az üveggolyó eltüntetés a lényege ennek az egyedi Egyiptomi fejtörőnek. A Luxor egy Zuma-klón a Mumbo Jumbo játékfejlesztőtől, jelen esetben a harmadik kiadás. Talán nem nagyon izgalmas, de attól még jó játék és sok órán át szórakoztató. Ha nem ismered a Zuma-t, olyan mint a PopCap illessz össze 3-at játéka, tűzgolyókat lövünk ki egy középen lévő ágyúból hogy eltüntessük a folyamatos cikázó gömbök sorát. Ez a játék is, és a klónja is szórakoztató. A Luxor 3 hosszabb, amibe néhány feltűnő effekt is került. Ha szereted a fejtörőket, főleg a Zuma-t, nagyon sok dolog fog tetszeni. A Luxor és a Zuma között a legnagyobb különbség, hogy ebben a tűzgolyókat a képernyő aljáról, és nem a közepéről lőjük ki. Jobbra-balra célzunk az egérrel, a bal gombbal tüzelünk a cél felé pörgő golyók sorára (ha beérnek vége a játéknak). Néhány színes golyó vonzza egymást mint a mágnes, a stratégia pedig hogy kombókat, több színű "szendvicseket" állítsunk össze. A kínálatba az Adventure, a Puzzle és a Free Play módok kerültek. Az Adventure-ben van egy jelentéktelen történet, (Egyiptom bajban van és csak színes golyók összepárosításával menthetjük meg), szép mennyiségű, több mint 150 szinttel. A Puzzle-ban meghatározott mennyiségű muníciónk van. A Free Play-ben visszatérhetünk az Adventure-ben kinyitott pályákra. legtöbbet huzott luxor számok.

Luxor játékleírások

Luxor játékleírások

A játék lényege: A hetenként rendezett sorsoláson 1-75-ig terjedo számhalmazból addig sorsolnak ki számokat míg az egyik részvételre jogosított játékon telitalálat nem születik. A játékos 75 számból 20 számot játszhat meg melyet az online terminál 5X5-ös négyzetbe rendez. Legalább a kép vagy a keret alakzatban levo összes szám nyeroszámok közti hiánytalan megléte jogosít nyereményre. Egzotikus hangulatot többféle nyerési esélyt és minden héten telitalálatot ígér a Szerencsejáték Részvénytársaság 2001. szeptember 17-én indult vadonatúj játéka. A Luxor sorsolására hetente szombatonként kerül sor a Magyar Televízió egyes csatornáján. A Luxor - mint a különböző lottójátékok vagy a kenó - a számsorjátékok közé tartozik. Jellemzőit tekintve a világban számtalan helyen népszerű bingó játékokhoz hasonlatos. A Luxor kínálta nyerési esélyek jók és a játék különlegessége hogy minden héten garantáltan születik főnyeremény. A Luxor segédsorsjegyen öt játékmezőben az 1-tol 75-ig terjedő számok szerepelnek öt-öt oszlopba rendezve. A játékosoknak ezekből kell oszloponként négy összesen tehát 20 számot bejelölniük. A megjátszott számokat az online terminál oszloponként véletlenszerűen összekeveri. Sportfogadási oldal, minden, ami a sikeres tippeléshez, online sport fogadáshoz kell. Segítség a szerencsés szerencsejátékhoz. Bajnokságok, eredmények, statisztikák, cikkek, elemzések, tippek.

Hirdetés
Luxor kihúzott számok listája

Luxor kihúzott számok listája

Luxor kihúzott számok listája A Luxor sorsolás és játék a képernyőn A sorsolásokat minden szombaton 19 órától 23 percben közvetíti az M1 televíziós csatorna. Minden műsorban a luxor pályázók közül kerülnek ki azok a közönség-játékosok, akiket megyénként sorsolnak ki, hogy a stúdióban játékosként és résztvevőként jelen legyenek a sorsoláson. A számhúzást szinesítik a műsorba meghívott vendégekkel folytatott beszélgetések és produkciók, valamint a luxorozók és tévénézők bevonását szolgáló játékok. A stúdióba bekerült játékosok 5 szektorban 1-1 megyét képviselve helyezkednek el a nézőtéren. A műsor folyamán a szektorok pontokat gyűjtenek. A legtöbb pontot elért csapat tagjai küzdhetnek meg a Fináléban a nagyértékű nyereményért. A stúdióban ülő játékosoké ugyan az elsőbbség, de ha nekik nem sikerül, akkor a pályázók között sorsolás dönti el, hogy ki nyeri az egyiptomi utat, illetve 2007. január 20-tól a 400.000 Ft értékű utazási utalványt. A pályázóknak ezen kívül még további nyerési esélyük van, ha megadják a telefonszámukat. A Luxor sorsolás közben egy kisorsolt pályázó telefonon keresztül bekapcsolódhat a műsorba és részt vehet a Luxor Tippelő játékban. Ha jól tippel sorsjegycsomagot nyer. Azok is nyerhetnek, akik csak luxoroznak és nem pályáznak. A Luxor Szerencseszelvény játékban azok vehetnek részt, akik a sorsolás hetében Luxoroztak. A szelvények közül közvetlenül.

Luxor nyerőszámok, nyeremények

Luxor nyerőszámok, nyeremények

Ötöslottó Hatoslottó Skandináv lottó Joker Luxor Kenó Puttó Totó Góltotó Tippmix TippMAX Sorsjegyek Nyerőszámok, Nyeremények | Játék lényege | Szabályzat | Akciók | Sorsolás | Részvételi díj | Játéktörténet Erre a hétre érvényes határszám : 39 Az "ELSŐ KÉP" -et a 12 kisorsolt nyerőszám után érték el. Az "ELSŐ KERET"-et a 37 kisorsolt nyerőszám után érték el. A LUXOR-t (telitalálatot) a 43 kisorsolt nyerőszám után érték el. luxor. A játékos egy számtáblán többféle nyereményben is részesülhet. A Luxorban négyféleképpen lehet nyerni. A leggyakoribb, legkisebb nyereményt (300-1200 forint közti) a kép hozza, vagyis ha a számtábla középső kilenc helyén a játékos által megfogadott hat számot kisorsolták. Általában 40 ezer - 100 ezer forint körüli nyereményt ígér, ha a játékos fogadószelvényén az 5x5-ös számtábla keretén szereplő 14 szám a kisorsoltak között szerepel. Akik először érik el a kép vagy keret nyereményt, azok a százezres vagy milliós nagyságrendű nyereménnyel számolhatnak. A Luxor a sorsolás végéig tartogat izgalmakat. A játékos akkor is elviheti a főnyereményt, ha pl. az első nyolc-tíz kihúzott szám egyikét sem találta el, de a továbbiak többségét már igen. Az utolsó szám kihúzásáig tehát mindenkinek van esélye.

Luxor statisztika

Luxor statisztika

Luxor statisztika.ingyen skandináv lotto játék totó kombinációs szelvény.olasz lottoszámok hogyan lehet eltalálni a lottót? keno usa kombináció www.lottózos online játékok.hu tippmix variációk telefonon lot. meik csatornán húzzák és mikor a 6-os lottót. megjátszott számok variációk száma.luxor huzás puttó játék ingyen. www.putto sorsolas.hu kenó 4 es tal góltotó kitöltése. lottó taktikák luxor statisztika 2009 tippmix kulcs program letöltése lotto kombinált.kombinációs kenó lottó szisztémák luxor számok luxor sorsolás. puttó stratégia kenó variációk puttó. nyerő lottó variációk.xor statisztika,variációk skandináv lottó variációk ingyen lotto hu.puttó kombinációk. toto lotto.tipmix kitöltés. keno leggyakrabban huzott szamok.luxor kombinációk.related:www.teletipp.hu/toto kulcsok.htm letölthető ingyenes totókulcsok. tippmix kulcs online lotto games tippmix kulcs program keno nyertes szamok. 5 lotto generálása. puttó tét szerencsejáték luxor ára skandináv lottó összes szám variáció puttó játékszabály kombináció totó nyeremény esély skandináv lotto leggyakoribb számok. tippmix szelvény kitöltése rulett algoritmus keno statisztika NÉGYESÉLY totóprogram downloads totózás lotto eredmeny keno nyertes szamok lotto generátor lotto telitalalatok lottó szovtver. góltotó kitöltése.ingyenes skandináv lottó variációk.találat kereső puttó.lottószám kombinácio ingyenes lottó variációk letöltése

Luxor szoftver

Luxor szoftver

Hagyományos statisztikák. Intervallum statisztikák 10-s, 5-s, oszlop statisztika. Számvégződések statisztikája. Számpárok, triádok stb statisztikája. Kimaradások statisztikája. Visszamenőlegesen mennyiből mennyit, tételesen, összesítve. Kulcsgenerálás Kulcsbehelyettesítés 50 beépített kulcs. Teljes variációk. Kulcsok napi, visszamenőleges kiértékelése. Szelvény kitöltés: Szelvényre vagy A4-s lapra. Csoportosított kulcsgenerálás Kulcs editor. Nyerőszámok behelyettesítése. LUXOR kulcsok szorzása Tapadások. Tulfogásos kulcsok generálása. A Luxor sorsolása a lottókban megszokott sorsoló-berendezéshez hasonló szerkezettel történi, melyben 75 számozott golyó van. A golyók azonban nem csak számokkal, de a könnyebb és gyorsabb beazonosítás érdekében betűkkel is el vannak látva. Az 1-15-ig terjedő számok a Luxor játék nevének első betűjével :L, , míg a többi számozott golyó15-ként, sorban az U, X, O, R betűkkel. A sorsolás során a golyók egymás után, véletlenszerűen, visszatevés nélkül kerülnek ki a sorsolási gömbből. A fogadók számválasztásától és a sorsoló-berendezés által véletlenszerűen kisorsolt számok egybeesésétől függően előfordulhat, hogy 32 szám kisorsolása is elég volt ahhoz, hogy legyen egy telitalálatos fogadás, máskor pedig 48 szám kellett ehhez, hisz a sorsolás addig tart, amíg valakinek az országban nem lesz telitalálata, azaz valakinek mind a húsz megjátszott száma.

Luxor Tudor

Luxor Tudor

Az oldalon található számok a luxor eddig kihúzott számait tartalmazza "A kezdetektől" Frisítés hetente. Luxor Variációk Luxor Nyerőszámok Luxor Számok Luxor 2 A leggyakoribb 4 szám: oszloponként Nyeremény 2009 heti számok: 2009 hét: 27 datum: 07.04. határszám: 39 első kép: 12 első keret: 37 luxor: 43 húzott számok: Melyik számot hányszor húzták? Luxor - Játéktörténet A legfiatalabb magyar országos számsorsjáték a LUXOR fantázianevet kapta. 2001. szeptember 17-étől kezdve tehetik meg a játékosok a fogadásaikat. E játékban is heti számsorsolás dönti el, hogy kik a nyertesek. Érdekesség, hogy gyakran arányában szokatlanul sok nyertes van, hiszen előfordult, hogy a hét nyerőosztályban a játékosok hét százaléka nyert. Az adott heti legnagyobb nyeremény lehet több tízmillió forint is, de az is megeshet, hogy a több telitalálat miatt csak 3-6 millió forintot ér a főnyeremény. A Luxor alapjátékban a játékos húsz számot jelölhet be a 75-ös számkészletből. A segédsorsjegyen öt számtábla található. Egy számtáblán a 75 szám öt oszlopban helyezkedik el, és a játékosnak a 20 számot úgy kell a segédszelvényén megjelölnie, hogy oszloponként négyet ikszelhet be. Az átvételi igazoláson 5x5-ös táblán belül, de csak oszloponként, a számítógép véletlenszerűen összekeveri a számokat. Oszloponként egy-egy szerencsebogár is található, ezek eleve nyertes "számnak" tekinthetők.

Luxor variációk

Luxor variációk

skandinávlottó (7/35) hatoslottó (6/45) lottó (5/90) joker kenó luxor totó góltot ó tippmix sorsjegy casino bukméker Egyéb esélynövelő tippmix, totó, lottó, kenó könyvek: 367 db tippmix variáció. Ára: 1930,- 156 db skandináv lottó variáció. Ára: 2499,- 457 db kenó variáció Ára: 1980,- 225 db hatos lottó variáció. Ára: 1960,- 311 db ötös lottó variáció. Ára: 1950,- 100 db vezetéses totó variáció. Ára: 2980,- Hasznos linkek több lottó ingyenlottó több szerencsejáték top nyeremények lottózók casino játékok Ingyenes letöltés esélynövelő variációk előző nyerőszámok casino szoftverek Variáció katalógus 2578 lottó variáció 4695 kenó variáció 1844 tippmix variáció 1400 totó variáció Indexek 5/90 lottó index 6/45 lottó index 20/80 kenó index 13+1 totó index A játék lényege: A hetenként rendezett sorsoláson 1-75-ig terjedo számhalmazból addig sorsolnak ki számokat míg az egyik részvételre jogosított játékon telitalálat nem születik. A játékos 75 számból 20 számot játszhat meg melyet az online terminál 5X5-ös négyzetbe rendez. Legalább a kép vagy a keret alakzatban levo összes szám nyeroszámok közti hiánytalan megléte jogosít nyereményre. Egzotikus hangulatot többféle nyerési esélyt és minden héten telitalálatot ígér a Szerencsejáték Részvénytársaság 2001. szeptember 17-én indult vadonatúj játéka. A Luxor sorsolására hetente szombatonként kerül sor a Magyar Televízió egyes csatornáján.

Luxori templom

Luxori templom

A luxori templom (egyiptomi nyelven Ipet reszut, déli hárem[1]) ókori egyiptomi templomkomplexum a Nílus keleti partján, Luxor városában (az ókori Thébában). A thébai háromság, Ámon, Mut és Honszu tiszteletére épült, akárcsak a közeli karnaki templomegyüttes. Az Újbirodalom idején az Opet-ünnep fő helyszíne volt.[2] A területen már a Középbirodalom kora óta templomok álltak. A ma álló templomot III. Amenhotep kezdte építeni uralkodásának közepe táján; a szentélyek, köztük az Amenhotep isteni születését ábrázoló képekkel díszített helyiség már a 30. évre, az uralkodó első szed-ünnepére elkészültek.[3] II. Ramszesz idején a templom jelentős bővítésen esett át, később több uralkodó is kisebb bővítéseket végzett rajta. A 3. század végétől 7. századig római (bizánci) katonai táborként funkcionált, amelynek központi részén egy rövid ideig pogány templom, majd keresztény szentély is működött, majd az arab hódítás után az Abu el-Haggag mecset épült efölé. Így a luxori templom gyakorlatilag több mint 3000 éve megszakítás nélkül vallási jelentőségű helyként funkcionál.[2][4] A templom teljes hossza 189,89 méter, legnagyobb szélessége 55,17 méter.[

Mobil lottózó

Mobil lottózó

A mobil-Lottózó egy mobiltelefonra készített - teljesen ingyenes, nem-hivatalos - alkalmazás, aminek segítségével a legismertebb szerencsejátékokra fogadhatunk, lekérhetjük az aktuális nyerőszámokat, stb... előnye az sms fogadással szemben, hogy barátságosabb felületen adhatjuk meg fogadásainkat vagy egyéb lekéréseinket, ill minimálisra csökkenthetjük a hibásan elküldött sms-ek számát. Működése rendkívül egyszerű ... a Szerencsejáték Zrt. - haladva a korral - lehetővé tette, hogy egy egyszerű sms elküldésével is ugyanúgy fogadhassunk játékaira, mintha azt lottózóban tennénk. Ezen sms-ek formátumai azonban nem mindíg egyértelműek a hétköznapi ember számára, és ebben segít a mobil-Lottózó. Az alkalmazást elindítva egy barátságosabb felületen adhatjuk meg mobilunknak, hogy mit is szeretnénk játszani, lekérni, ill megadni, mire a kérést sms-ben továbbítja a - Szerencsejáték Zrt. által biztosított - 1756-os számra. Használatával minimálisra csökkenthető annak az esélye, hogy hibás sms-t küldünk.

Tuti menü