Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kombinációs szerencsejáték linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Mobil - Statisztika [4. oldal]
részletek »

Kombinációs szerencsejáték képes leírás: Mobil - Statisztika [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: lotto-toto-luxor-keno.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
Mobil szoftverek

Mobil szoftverek

Ingyenes, eredeti, mobil telefon szoftverek közvetlenül a programozótól a mobilsoftwares.eu honlapon. Valamennyi programhoz részletes, magyar és angol nyelvű ismertetés és használati útmutató tartozik. A programok közvetlenül a honlapon, böngészőben is futnak, így letöltés előtt kipróbálhatók, vagy mobilra telepítés nélkül, a böngészőben használhatók. A szoftverek Java programozási nyelven készültek, szinte valamennyi Java-kompatibilis színes kijelzős mobil telefonon működnek. A programok szabadon letölthetők, és mobil készülékre telepíthetőek. Valamennyi szoftver eredeti, a honlap tulajdonosa által írott program. A programok letöltésével, és telefonra telepítésével kapcsolatos információkért olvassa el a segédletekben lévő útmutatót. A programokhoz részletes ismertetés és használati útmutató tartozik. Az elérhető szoftverek listájához kattintson a programok menüpontra.

Négyesélyes totóprogram

Négyesélyes totóprogram

A négyesélyes totóprogram forradalmasítja a totózás módszereit. Az oszlopszám redukálása, vagyis a megjátszani kívánt variációért fizetendő összeg csökkentése érdekében a hagyományos totókulcsos szisztémán kívül hibapont nélküli módszereket is alkalmazhatunk. Sőt, a két módszert együtt is használhatjuk (mint a Millióka lottóprogramban). Segítségével akár minden hétre saját, az adott hét mérkőzéseihez illeszkedő hibapontmentes variációt is készíthetünk. Egy-egy variációt a program másodpercek alatt elkészít. A széleskörűen definiálható szűkítéseknek megfelelően az alaptippért fizetendő összeg töredékéért játszhatunk. Alkalmazható szűkítő feltételek: darabszám, ragadás, távolság, esélyek, találatok, átlag, ismét, ismétlődés, string2, string3.

Nyereményjáték - Puttó

Nyereményjáték - Puttó

A játékba kerüléshez egy számtáblát kell kitölteni, mely két összetartozó számmezőből áll. 20 számból 8 számot kell megjátszani az 'A' mezőben, és legalább 1 számot a 'B' mezőben. Ha a játékos a 'B' mezőn 1-nél több számot jelöl be, úgy többször tippel a 'B' sorsoláson kisorsolt számra, ezt nevezzük kombinációs játéknak. Egy-egy számsorsolás alkalmával 8+1 szám kerül kisorsolásra. Az 1-20-ig terjedő 20 természetes számokból visszatevés nélküli módszerrel 8 számot ('A' sorsolás), valamint az 1-4-ig terjedő 4 természetes számból a +1 találat elérésére lehetőséget adó 1 kiegészítő számot sorsolnak ki ('B' sorsolás). A sorsolások hardver alapú véletlenszám-generátor segítségével zajlanak.

Nyertes leszel (1 mill.Ft-os ingyenjáték)

Nyertes leszel (1 mill.Ft-os ingyenjáték)

Online promóciós játék. tippelő sportfogadási oldal Sportfogadási oldal, minden, ami a sikeres tippeléshez, online sport fogadáshoz kell. Segítség a szerencsés szerencsejátékhoz. Bajnokságok, eredmények, statisztikák, cikkek, elemzések, tippek, a focitól a kosárlabdán és a teniszen át a formula 1-ig. Élő, live közvetítés. Tippverseny minden hónapban magas pénzdíjért. Pénzkeresés online, az interneten. LottóSzimulátor A Lottó Szimulátor egy ingyenes játék, melyen az 5/90-es lottó szabályai szerint korlátlan számú játékot játszhatsz. A játék során folyamatosan nyomon követheted találataid, képzeletbeli nyereményeid és kiadásaid alakulását, sőt... Virtuális Forintjaidat (Vif) naponta gyarapíthatod és egyenleged erejéig licitálhatsz a nyereményekre! Ma este még mindig rekord várható a Skandináv lottón! Ez kb 440 millió Forint, ha csak egy valaki nyeri meg! Most arra szeretnék kérni mindenkit, hogy kommentben legalább 1 tippet mondjon, és adja meg, hogy kézi- vagy a gépi sorsolásra teszi tippjét! Nagyon köszönöm, sok szerencsét mindenkinek! A 7. héten a Skandináv lottó főnyereménye szerencsés esetben megközelítheti, vagy akár el is érheti a 400 millió forintot. Ha valaki egyedül találná el a kisorsolt kétszer hét szám egyik sorát, annyit nyerhetne, mint még senki, soha a játék bevezetése óta.

Nyertesek Klubja Egyesület

Nyertesek Klubja Egyesület

nyertesekklubja.hu - on-line kollektív lottó. A Nyertesek Klubja Egyesület csoportos lottózási lehetőséget biztosít a Szerencsejáték Zrt. által működtetett lottójátékokon. A NYERTESEKKLUBJA.HU oldal alapvető feladata a kollektív lottózók összefogása egy weboldalon. A játék az állami lottó keretében, a Nyertesek Klubja Egyesület segítségével valósul meg. Az oldal nem folytat szerencsejáték tevékenységet, pusztán gyűjtő/közvetítőoldal.

Online kulcsgyűjtemény

Online kulcsgyűjtemény

A weboldalon található jelenlegi több mint 15 000 darab variáció 20%-a, tehát több mint 3 000 darab variáció az ingyenes regisztráció után elérhető. Ez azt jelenti, hogy a regisztráció során megszerzett 50 creditből bárki használhatja azokat. Fontos tudnivaló azonban, hogy az Ingyenes* variációk esetében is úgy működik a rendszer, hogy azok használata esetén, credit értékük levonásra kerül a regisztrált és bejelentkezett felhasználó felhasználható creditjeiből.

Online Kulcsgyűjtemény - Hatoslottó játék

Online Kulcsgyűjtemény - Hatoslottó játék

Online Kulcsgyűjtemény - Hatoslottó játék Kulcslista A kulcsok használata szoftver Statisztika. A Hatoslottó-kulcsgyűjteményben jelenleg 1254 db lottó-variáció található. A szűrőfeltételek beállításával kiválaszthatja a saját elképzeléseinek leginkább megfelelő variációkat. Szűrőfeltételek Az ingyenes kulcsok regisztrációval elérhetők, de a használati díjuk levonásra kerül a felhasználható Credit-ből. Tisztelt Játékos! Igen, sajnos az Önök készülékében van a hiba. A totó játék esetében, ha Ön használta volna a szelvénykitöltő szoftverünket (ingyenesen letölthető az oldalról), vagy elolvasta volna a totóra vonatkozó leírásokat, nem esett volna ebbe a hibába. Hiszen már több mint 3 éve a kollektív szelvényeken min. 1 háromesély a befizethető minimum, tehát, ha Ön kézzel tölti ki a szelvényeket, a kétesélyeket automatikusan bontania kell és 2 db normál-hasábon kell azt kitölteni. A kollégája esetében is azt valószínűsítjük, hogy valamit elnézhetett, hiszen a variációink nagyteljesítményű számítógépes rendszereken többszörösen tesztelt variációk, tehát a hiba lehetősége teljesen kizárt. A kézi szelvénykitöltésnél azonban előfordulhat, hogy a játékos 1-2 szelvényt tévesen tölt ki (mint pl.: Ön a totót), esetleg valamelyiket kihagyja és helyette 2 vagy több egyformát tölt ki stb... (így pl előfordulhat, hogy 1 db 4-es helyett sok 3-sa lesz) Javasoljuk, hogy használják mindketten.

Online Kulcsgyűjtemény - Kenó játék

Online Kulcsgyűjtemény - Kenó játék

Online Kulcsgyűjtemény - Kenó játék Kulcslista A kulcsok használata Nyomtató szoftver Kedvenceim Statisztika A Kenó-kulcsgyűjteményben jelenleg 2818 db Kenó-variáció található 4-10 kötéses játékokhoz. A szűrőfeltételek beállításával kiválaszthatja a saját elképzeléseinek leginkább megfelelő variációkat. Szűrőfeltételek Ajánlat Kötés Fix szám Kombinált szám Játékmező. kombinált kötés kenó alkalmazott matematika szerencsejáték,keno statisztika,toto tippek ingyen online lotto,'kenó kombinációk',luxor kulcsok,6lotto osztrák toto variációk,Skandináv lottó hibapontos variációk letöltése.lotto tipp angol nyelvű keno statisztika ingyen tipmix variacio lottó variációk. Lotto luxor 1 hetes számok 1 hibapontos totókulcs,kombinációs totó kitöltése. Totó kombinációs tippmix statisztika toto-lotto.5 90 lotto,leggyakoribb skandináv lottó számok,szerencse játék zrt 5 loto előző játék hét számai.

Online Kulcsgyűjtemény - Ötöslottó játék

Online Kulcsgyűjtemény - Ötöslottó játék

Online Kulcsgyűjtemény - Az Ötöslottó-kulcsgyűjteményben jelenleg 1320 db lottó-variáció található. A szűrőfeltételek beállításával kiválaszthatja a saját elképzeléseinek leginkább megfelelő variációkat. Szűrőfeltételek Az ingyenes kulcsok regisztrációval elérhetők, de a használati díjuk levonásra kerül a felhasználható Credit-ből. Tisztelt Szerencstippek! Nem tudom eldönteni hogy lehet e hinni ezeknek a variációknak vagy ezek csak kitalált hasraütök és beírom variációk? A következő TOTÓ variációt játszottam meg: 3 háromesély, 5 kétesély 0 hibapontos 11 oszlopon, 7 eltalált vezetésnél, 1 emeléssel, min. 1db 13 találatos garancia A problémám ott kezdődik hogy kaptam 8 oszlopot amiből 5 normál szelvényes volt és 3 szelvény kombinációs szelvényes. Mind a 3 kombinációs szelvényen volt 1-1 db 2 esélyes tipp. Amikor feladtam volna a szelvényt közölték velem hogy nem lehet feladni, mert 1db 2 esélyes tipp nem szerepelhet a szelvényen csak 1 db 3 esélyes. Szóval ezért kérdeném hogy ezek csak kitalált variációk???? Vagy ha nem akkor a szabályzat figyelembevételével tegyék fel a variációkat az oldalukra. A másik: egyik kollégám játszott Skandináv lottót nem tudom pontosan hogy melyik variációt, annyit tudok hogy 4 számot kellett volna eltalálnia a 10 megvariált számból és akkor már lett volna neki 1db 4-ese, de ő 5 számot talált el és még 4-es találata sem lett csak 1 csomó 3-as.

Hirdetés
Online Kulcsgyűjtemény - Skandináv lottó játék

Online Kulcsgyűjtemény - Skandináv lottó játék

Az Ön által említett első variáció: 6L 1 fix és 29 komb.-1 fix tal+4 komb tal, 4 tal gar 240 játékmező, mint az a nevében is olvasható: 1 fix és 4 kombinált találat esetén garantál minimum 1 db 4 találatos szelvényt. Ez egyben azt is jelenti, hogy ha Ön a fix számot nem találta el, akkor a variáció csak 3 találatos szelvény(eke)t garantál, szinte függetlenül attól, hogy Ön 4, 5 vagy 6 kombinált számot talált el (természetesen minimum 4-et el kell találni a garantált 3-as(ok)hoz). A második variáció: 6L 1fix és 29 komb- 1fix tal+3 komb. tal 4 tal. gar. 418 szelvényen pedig 1 fix és 3 kombinált találat esetén garantál 1 db 4 találatos szelvényt, tehát fix találat nélkül ez a variáció sem garantál 3-asnál nagyobb találatot, függetlenül attól, hogy Ön 3, 4, 5 vagy 6 kombinált találatot ért el (természetesen minimum 3-at el kell találni a garantált 3-as(ok)hoz). A továbbiakban javasoljuk, hogy olvassa el figyelmesen a variációk magyarázó szövegét, így pontos képet kaphat arról, hogy az adott variáció mely esetben milyen találatokat hozhat. Szerintem is érdemesebb mindig erős odds-ot választani, mert ha jön (ez sem olyan nagyon ritka), akkor legalább nyer az ember. Amikor megrakod a nagy biztos meccsed 1,20-ért és simán gól nélküli döntetlent játszik, akkor meg csodálkozol. Ha nyernél is minimális a nyereményed. Persze valószínübb, hogy a papír jön, de én is a nagy szorzókban.

Osztrák totófogadás

Osztrák totófogadás

Német nyelvű totó fogadási oldal. ha megütöm a lottón,megütöm a lottón a főnyereményt,ha megütöm a lottón a főnyereményt,nyerni a lottón,ha megnyerem a lottón a főnyereményt,szerencsejáték,számok,eredm ények,szerencsejatek,nyereményjáték,szer e ncsejatek hu,nyeremény,szerencse,szerencsejáték rt,sorsolás,www szerencsejatek hu,nyerőszámok,nyereményjátékok,nyertes, fogadás,sportfogadás,tipp mix,ingyenlotto,nyeremények,variációk,we bnyeremény,nyerő,szerencse játék,szerencsjáték,webnyeremeny,kombiná ciók,szerencsejatek rt,variáció,lottószám,szerencsejáték felügyelet,lottón,szerencsjáték rt,nyer,nyerek,nyerünk,nyertek,nyernek. Toto a tétet körül a focit. Minden héten egy új programot, új izgalom, a fellépésekre és a dráma. Tizenkét játékok típusa: top játékokat Ausztria, hanem a meleg részeket külföldön. A csúszás a szokásos, jelölje meg a tippek, egy gyors tipp, vagy játszani a 30-játék-rendszer lehetőséget. És az igaz, a szakértők többsége a Torwette. Toto ist die Wette rund um König Fußball. Woche für Woche mit neuem Programm, neuer Spannung, Action und Dramatik. Zwölf Spiele gilt es zu tippen: Spitzenspiele aus Österreich, aber auch heiße Partien aus dem Ausland. Sie können dazu auf dem Normalschein Ihre Tipps ankreuzen, einen Quicktipp spielen oder sich für eine von 30 Systemspiel-Möglichkeiten entscheiden. Und für die wahren Experten gibt es die Torwette.

Ötöslottó statisztikák

Ötöslottó statisztikák

Ötöslottó statisztikák Ötöslottó kombinációk (689 darab) A kombinációk között vannak ingyenesek és nem ingyenesek. A nem ingyenes kulcsokat a regisztrációs díj befizetése után veheti használatba, de a regisztráció napján ezeket is INGYEN kipróbálhatja! Ön kiválaszthatja a kezdeti, valamint a végső húzás időpontját. A két időpont közötti eredményeket kap. Utolsó húzások száma Első húzás+húzások száma? Ön az utolsó hetek húzásairól kap statisztikát. Ön kiválaszthatja a kezdeti időpontot, majd ezt követően, hány húzás eredményére kíváncsi. Mióta nem húzták? Hányszor húzták? Ön itt tájékozódhat, hogy melyik számot hány hete húzták utoljára. Ön lekérdezheti, hogy eddig hányszor húzták ki az egyes nyerőszámokat. Találatok lehettek volna? Kihúzott számok Ha Ön megad öt számot, lekérdezheti, hogy a múltban ezek a számok hány találatot eredményeztek volna. Ön kiválaszthatja a kezdeti, valamint a végső húzás időpontját.

Skandináv lottó statisztikák

Skandináv lottó statisztikák

Gyakoriságvizsgálat Egy megadott időtartományban kihúzott számok gyakoriságát vizsgálhatjuk meg ezen a lapon. Húzási sorrend Egy megadott időtartományban kihúzott számok közül megvizsgálhatjuk hogy mennyi páros, mennyi páratlan szám volt. Páros-páratlan A számegyeneseken megfigyelhető, hogy az adott lottószámot mikor húzták ki az elmúlt egy évben. Kicsi-nagy Egy megadott időtartományban kihúzott számok közül megvizsgálhatjuk hogy mennyi kicsi, mennyi nagy szám volt. Mikor húzták utoljára? A kihúzott számok időbeli sorrendjét láthatjuk ezen a lapon. Számjegycsoportosítás Egy megadott időtartományban kihúzott számokat felbontunk két számjegyre. Múltbéli találat A már kihúzott számok között keres találatokat. A számegyenes jobb oldalán látható a lottó szám. A számegyenesen megjelenő kis piros körök jelzik azt, hogy az adott lottószám hány hete lett kihúzva. Ha egérrel rámutat egy ilyen kis piros körre, akkor megjelenik, hogy az a húzás melyik év hányadik hete volt. sorrend sorsoló program.Minden kihúzott lottószámot felbontunk két számjegyre, majd összegezzük, hogy ezek a számjegyek hányszor fordulnak elő a megadott időtartományban. A megjelenített eredmény táblázat első oszlopa tartalmazza a számjegyet, a másodikban a tízesek helyén álló szemjegyek előfordulásainak darabszáma, míg a harmadik oszlopban az egyesek számjegyeinek darabszáma kerül. Példaként, nézzük mi történik.

Smart Chart Lottery Analysis

Smart Chart Lottery Analysis

Angol nyelvű oldal. Ingyenes lottó varázsló. Lottó varázsló Smart Chart és Money Maker felhasználók Automatikus frissítés letölthető szoftver ingyenes. luxor számok gyakorisága A póker kimaradt, mert csak a lotto,toto,keno,tippmix,luxor játszhatóak ... kihúzott számok gyakoriságát vizsgálhatjuk meg ezen a lapon.5/90 ötöslottó; 6/45 hatoslottó; 7/35 Skandináv lottó; 20/80 KENO; LUXOR .... az egyes számok nyerési gyakorisága összesen; az N darab sorsolási kísérlet lukszor jatek ingyen letoltese. Az ingyen játékok szórakozást és gyakorlást biztosítanak nyerési esélyekkel a pénzben történő .... letöltése.Letöltései,letöltések.szabálya i,szabályok szabály, ... játék és a lukszor, meg a jatek és játek meg jaték. Bizony, ilyen is létezik. Több mint 100 régebbi játék teljes változatához juthatunk hozzá ingyen és persze legálisan egy oldalon.A Kenó kulcsgyűjteményben több ezer Kenó variáció található 4-10 kötéses játékokhoz, nyomtatási, szelvénykitöltési és kiértékelési lehetőséggel. Weboldalunkon több tízezer darab variáció, kulcs található a Totó, Tippmix, Kenó, Ötöslottó, Hatoslottó és Skandináv lottó játékokhoz, nyomtatási lehetőség.Itt kenó variációk helyett kenó stratégiáról, szisztémáról olvashat. Kenó fogadáshoz megoldás rendszer. Az általam kifejlesztett módszer egy kenó játék.Szerencsejáték ötös lottó könyv kenó ötöslottó variáció.

SMS-lottózó

SMS-lottózó

A szolgáltatást bármilyen, mobil vásárlásra jogosult T-Mobile, Pannon vagy Vodafone ügyfél igénybe veheti. Az fogadásokat és egyéb utasításokat SMS üzenetként lehet elküldeni a 1756-os mobil telefonszámra. Az fizetési mód használata esetén a fogadás teljes folyamata 1. A fogadó a 1756-os normál díjas számra küld egy -t a fogadás típusának rövidítését használva (bizonyos esetekben ez a rövidítés elhagyható), valamint megjelölve a megjátszani kívánt tippeket (gépi játékot is lehet választani: ekkor csak a kitöltendő szelvények darabszámát kell megadni és - a hagyományos papír alapú fogadáshoz hasonlóan - a Szerencsejáték Zrt. generál tippszámokat). Az elküldendő SMS formátuma azonos az egyéb fizetési módok esetén alkalmazottal.

Sportfogadás

Sportfogadás

Az online tippmix még nagyobb lehetőségeket kínál, mint az offline formája, hiszen itt akár élőben is fogadhatunk percről-percre. Egy kis gyakorlás után könnyen áttérhetünk az online verzióra és akár otthonról a gép előtt ülve fogadhatunk a kedvenc eseményünkre, legyen az sport, politika,oscar díj vagy más esemény.

Statisztika lottó és luxor számokhoz

Statisztika lottó és luxor számokhoz

Ezen az oldalon az 5ös lottó és luxor számokat foglaltam össze. Minden a játék kezdetétől napjainkig van pl a lottó az 50 es évek től minden húzást tartalmaz ebből készült statisztika. Melyik szám hányszor volt kihúzva. Próba szerencse. Ha tetszett gyere máskor is az oldalra. Minden héten frissítem az adatbázist.

Tuti menü