Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kombinációs szerencsejáték linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Nyertesek - Tippmix [4. oldal]
részletek »

Kombinációs szerencsejáték képes leírás: Nyertesek - Tippmix [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: lotto-toto-luxor-keno.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 74 db
Nyertesek Klubja Egyesület

Nyertesek Klubja Egyesület

nyertesekklubja.hu - on-line kollektív lottó. A Nyertesek Klubja Egyesület csoportos lottózási lehetőséget biztosít a Szerencsejáték Zrt. által működtetett lottójátékokon. A NYERTESEKKLUBJA.HU oldal alapvető feladata a kollektív lottózók összefogása egy weboldalon. A játék az állami lottó keretében, a Nyertesek Klubja Egyesület segítségével valósul meg. Az oldal nem folytat szerencsejáték tevékenységet, pusztán gyűjtő/közvetítőoldal.

Online kulcsgyűjtemény

Online kulcsgyűjtemény

A weboldalon található jelenlegi több mint 15 000 darab variáció 20%-a, tehát több mint 3 000 darab variáció az ingyenes regisztráció után elérhető. Ez azt jelenti, hogy a regisztráció során megszerzett 50 creditből bárki használhatja azokat. Fontos tudnivaló azonban, hogy az Ingyenes* variációk esetében is úgy működik a rendszer, hogy azok használata esetén, credit értékük levonásra kerül a regisztrált és bejelentkezett felhasználó felhasználható creditjeiből.

Online Kulcsgyűjtemény - Hatoslottó játék

Online Kulcsgyűjtemény - Hatoslottó játék

Online Kulcsgyűjtemény - Hatoslottó játék Kulcslista A kulcsok használata szoftver Statisztika. A Hatoslottó-kulcsgyűjteményben jelenleg 1254 db lottó-variáció található. A szűrőfeltételek beállításával kiválaszthatja a saját elképzeléseinek leginkább megfelelő variációkat. Szűrőfeltételek Az ingyenes kulcsok regisztrációval elérhetők, de a használati díjuk levonásra kerül a felhasználható Credit-ből. Tisztelt Játékos! Igen, sajnos az Önök készülékében van a hiba. A totó játék esetében, ha Ön használta volna a szelvénykitöltő szoftverünket (ingyenesen letölthető az oldalról), vagy elolvasta volna a totóra vonatkozó leírásokat, nem esett volna ebbe a hibába. Hiszen már több mint 3 éve a kollektív szelvényeken min. 1 háromesély a befizethető minimum, tehát, ha Ön kézzel tölti ki a szelvényeket, a kétesélyeket automatikusan bontania kell és 2 db normál-hasábon kell azt kitölteni. A kollégája esetében is azt valószínűsítjük, hogy valamit elnézhetett, hiszen a variációink nagyteljesítményű számítógépes rendszereken többszörösen tesztelt variációk, tehát a hiba lehetősége teljesen kizárt. A kézi szelvénykitöltésnél azonban előfordulhat, hogy a játékos 1-2 szelvényt tévesen tölt ki (mint pl.: Ön a totót), esetleg valamelyiket kihagyja és helyette 2 vagy több egyformát tölt ki stb... (így pl előfordulhat, hogy 1 db 4-es helyett sok 3-sa lesz) Javasoljuk, hogy használják mindketten.

Online Kulcsgyűjtemény - Kenó játék

Online Kulcsgyűjtemény - Kenó játék

Online Kulcsgyűjtemény - Kenó játék Kulcslista A kulcsok használata Nyomtató szoftver Kedvenceim Statisztika A Kenó-kulcsgyűjteményben jelenleg 2818 db Kenó-variáció található 4-10 kötéses játékokhoz. A szűrőfeltételek beállításával kiválaszthatja a saját elképzeléseinek leginkább megfelelő variációkat. Szűrőfeltételek Ajánlat Kötés Fix szám Kombinált szám Játékmező. kombinált kötés kenó alkalmazott matematika szerencsejáték,keno statisztika,toto tippek ingyen online lotto,'kenó kombinációk',luxor kulcsok,6lotto osztrák toto variációk,Skandináv lottó hibapontos variációk letöltése.lotto tipp angol nyelvű keno statisztika ingyen tipmix variacio lottó variációk. Lotto luxor 1 hetes számok 1 hibapontos totókulcs,kombinációs totó kitöltése. Totó kombinációs tippmix statisztika toto-lotto.5 90 lotto,leggyakoribb skandináv lottó számok,szerencse játék zrt 5 loto előző játék hét számai.

Online Kulcsgyűjtemény - Ötöslottó játék

Online Kulcsgyűjtemény - Ötöslottó játék

Online Kulcsgyűjtemény - Az Ötöslottó-kulcsgyűjteményben jelenleg 1320 db lottó-variáció található. A szűrőfeltételek beállításával kiválaszthatja a saját elképzeléseinek leginkább megfelelő variációkat. Szűrőfeltételek Az ingyenes kulcsok regisztrációval elérhetők, de a használati díjuk levonásra kerül a felhasználható Credit-ből. Tisztelt Szerencstippek! Nem tudom eldönteni hogy lehet e hinni ezeknek a variációknak vagy ezek csak kitalált hasraütök és beírom variációk? A következő TOTÓ variációt játszottam meg: 3 háromesély, 5 kétesély 0 hibapontos 11 oszlopon, 7 eltalált vezetésnél, 1 emeléssel, min. 1db 13 találatos garancia A problémám ott kezdődik hogy kaptam 8 oszlopot amiből 5 normál szelvényes volt és 3 szelvény kombinációs szelvényes. Mind a 3 kombinációs szelvényen volt 1-1 db 2 esélyes tipp. Amikor feladtam volna a szelvényt közölték velem hogy nem lehet feladni, mert 1db 2 esélyes tipp nem szerepelhet a szelvényen csak 1 db 3 esélyes. Szóval ezért kérdeném hogy ezek csak kitalált variációk???? Vagy ha nem akkor a szabályzat figyelembevételével tegyék fel a variációkat az oldalukra. A másik: egyik kollégám játszott Skandináv lottót nem tudom pontosan hogy melyik variációt, annyit tudok hogy 4 számot kellett volna eltalálnia a 10 megvariált számból és akkor már lett volna neki 1db 4-ese, de ő 5 számot talált el és még 4-es találata sem lett csak 1 csomó 3-as.

Online Kulcsgyűjtemény - Skandináv lottó játék

Online Kulcsgyűjtemény - Skandináv lottó játék

Az Ön által említett első variáció: 6L 1 fix és 29 komb.-1 fix tal+4 komb tal, 4 tal gar 240 játékmező, mint az a nevében is olvasható: 1 fix és 4 kombinált találat esetén garantál minimum 1 db 4 találatos szelvényt. Ez egyben azt is jelenti, hogy ha Ön a fix számot nem találta el, akkor a variáció csak 3 találatos szelvény(eke)t garantál, szinte függetlenül attól, hogy Ön 4, 5 vagy 6 kombinált számot talált el (természetesen minimum 4-et el kell találni a garantált 3-as(ok)hoz). A második variáció: 6L 1fix és 29 komb- 1fix tal+3 komb. tal 4 tal. gar. 418 szelvényen pedig 1 fix és 3 kombinált találat esetén garantál 1 db 4 találatos szelvényt, tehát fix találat nélkül ez a variáció sem garantál 3-asnál nagyobb találatot, függetlenül attól, hogy Ön 3, 4, 5 vagy 6 kombinált találatot ért el (természetesen minimum 3-at el kell találni a garantált 3-as(ok)hoz). A továbbiakban javasoljuk, hogy olvassa el figyelmesen a variációk magyarázó szövegét, így pontos képet kaphat arról, hogy az adott variáció mely esetben milyen találatokat hozhat. Szerintem is érdemesebb mindig erős odds-ot választani, mert ha jön (ez sem olyan nagyon ritka), akkor legalább nyer az ember. Amikor megrakod a nagy biztos meccsed 1,20-ért és simán gól nélküli döntetlent játszik, akkor meg csodálkozol. Ha nyernél is minimális a nyereményed. Persze valószínübb, hogy a papír jön, de én is a nagy szorzókban.

Ötöslottó statisztikák

Ötöslottó statisztikák

Ötöslottó statisztikák Ötöslottó kombinációk (689 darab) A kombinációk között vannak ingyenesek és nem ingyenesek. A nem ingyenes kulcsokat a regisztrációs díj befizetése után veheti használatba, de a regisztráció napján ezeket is INGYEN kipróbálhatja! Ön kiválaszthatja a kezdeti, valamint a végső húzás időpontját. A két időpont közötti eredményeket kap. Utolsó húzások száma Első húzás+húzások száma? Ön az utolsó hetek húzásairól kap statisztikát. Ön kiválaszthatja a kezdeti időpontot, majd ezt követően, hány húzás eredményére kíváncsi. Mióta nem húzták? Hányszor húzták? Ön itt tájékozódhat, hogy melyik számot hány hete húzták utoljára. Ön lekérdezheti, hogy eddig hányszor húzták ki az egyes nyerőszámokat. Találatok lehettek volna? Kihúzott számok Ha Ön megad öt számot, lekérdezheti, hogy a múltban ezek a számok hány találatot eredményeztek volna. Ön kiválaszthatja a kezdeti, valamint a végső húzás időpontját.

Skandináv lottó statisztikák

Skandináv lottó statisztikák

Gyakoriságvizsgálat Egy megadott időtartományban kihúzott számok gyakoriságát vizsgálhatjuk meg ezen a lapon. Húzási sorrend Egy megadott időtartományban kihúzott számok közül megvizsgálhatjuk hogy mennyi páros, mennyi páratlan szám volt. Páros-páratlan A számegyeneseken megfigyelhető, hogy az adott lottószámot mikor húzták ki az elmúlt egy évben. Kicsi-nagy Egy megadott időtartományban kihúzott számok közül megvizsgálhatjuk hogy mennyi kicsi, mennyi nagy szám volt. Mikor húzták utoljára? A kihúzott számok időbeli sorrendjét láthatjuk ezen a lapon. Számjegycsoportosítás Egy megadott időtartományban kihúzott számokat felbontunk két számjegyre. Múltbéli találat A már kihúzott számok között keres találatokat. A számegyenes jobb oldalán látható a lottó szám. A számegyenesen megjelenő kis piros körök jelzik azt, hogy az adott lottószám hány hete lett kihúzva. Ha egérrel rámutat egy ilyen kis piros körre, akkor megjelenik, hogy az a húzás melyik év hányadik hete volt. sorrend sorsoló program.Minden kihúzott lottószámot felbontunk két számjegyre, majd összegezzük, hogy ezek a számjegyek hányszor fordulnak elő a megadott időtartományban. A megjelenített eredmény táblázat első oszlopa tartalmazza a számjegyet, a másodikban a tízesek helyén álló szemjegyek előfordulásainak darabszáma, míg a harmadik oszlopban az egyesek számjegyeinek darabszáma kerül. Példaként, nézzük mi történik.

Smart Chart Lottery Analysis

Smart Chart Lottery Analysis

Angol nyelvű oldal. Ingyenes lottó varázsló. Lottó varázsló Smart Chart és Money Maker felhasználók Automatikus frissítés letölthető szoftver ingyenes. luxor számok gyakorisága A póker kimaradt, mert csak a lotto,toto,keno,tippmix,luxor játszhatóak ... kihúzott számok gyakoriságát vizsgálhatjuk meg ezen a lapon.5/90 ötöslottó; 6/45 hatoslottó; 7/35 Skandináv lottó; 20/80 KENO; LUXOR .... az egyes számok nyerési gyakorisága összesen; az N darab sorsolási kísérlet lukszor jatek ingyen letoltese. Az ingyen játékok szórakozást és gyakorlást biztosítanak nyerési esélyekkel a pénzben történő .... letöltése.Letöltései,letöltések.szabálya i,szabályok szabály, ... játék és a lukszor, meg a jatek és játek meg jaték. Bizony, ilyen is létezik. Több mint 100 régebbi játék teljes változatához juthatunk hozzá ingyen és persze legálisan egy oldalon.A Kenó kulcsgyűjteményben több ezer Kenó variáció található 4-10 kötéses játékokhoz, nyomtatási, szelvénykitöltési és kiértékelési lehetőséggel. Weboldalunkon több tízezer darab variáció, kulcs található a Totó, Tippmix, Kenó, Ötöslottó, Hatoslottó és Skandináv lottó játékokhoz, nyomtatási lehetőség.Itt kenó variációk helyett kenó stratégiáról, szisztémáról olvashat. Kenó fogadáshoz megoldás rendszer. Az általam kifejlesztett módszer egy kenó játék.Szerencsejáték ötös lottó könyv kenó ötöslottó variáció.

Hirdetés
Sportfogadás

Sportfogadás

Az online tippmix még nagyobb lehetőségeket kínál, mint az offline formája, hiszen itt akár élőben is fogadhatunk percről-percre. Egy kis gyakorlás után könnyen áttérhetünk az online verzióra és akár otthonról a gép előtt ülve fogadhatunk a kedvenc eseményünkre, legyen az sport, politika,oscar díj vagy más esemény.

Statisztika lottó és luxor számokhoz

Statisztika lottó és luxor számokhoz

Ezen az oldalon az 5ös lottó és luxor számokat foglaltam össze. Minden a játék kezdetétől napjainkig van pl a lottó az 50 es évek től minden húzást tartalmaz ebből készült statisztika. Melyik szám hányszor volt kihúzva. Próba szerencse. Ha tetszett gyere máskor is az oldalra. Minden héten frissítem az adatbázist.

Szerencsejáték Birodalom

Szerencsejáték Birodalom

Az oldalon megtalálhatóak az Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó, Kenó és Luxor nyerőszámok, nyeremények. Ha nyertél, akkor a nyeremény felvételére 90 nap áll rendelkezésedre! Természetesen a hivatalos eredményközlésre csak a Szerencsejáték Zrt. jogosult!

Szerencsejáték fórum

Szerencsejáték fórum

Mi lenne , ha szert tennél arra a tudásra, amivel a sportfogadásaidnak a 70-80 %-át megnyernéd és a maradék néhány fogadott mérközésedböl ugy jönnél ki, hogy nem csináltál egyáltalán vagy csak minimális veszteséget? Tudom, elsöre hihetetlennek hangzik, de nyugodj meg, mert jól olvastad, igenis lehetséges némi ügyeséggel és egy remekül kidolgozott stratégiával. Sok ember szerint a szerencse egy olyan tényezö, ami vagy mellé pártol vagy nem, nos most itt nem erröl van szó. Képzeld csak el, milyen érzés, ha másnap társalogsz egy kollegáddal és megbeszélitek az elözö napi focimeccs eredményeit és míg a kollegád azon szomorkodik, hogy vesztett kedvenc csapata, téged eközben jóérzés tölt el, mivel tudod, hogy bár az kedvenc csapatod is vesztett, mégis a gyöztesek közé tartozol. Néhány érv, ami segíthet Önnek, hogy el tudja dönteni, hogy miért jó pénzkereseti lehetöség ez az számára: - otthonrol végezheti munkáját, bármikor - a stratégia kivitelezéséhez konkrét instrukciókat kap - anyagilag teljesen függetlenné válhat - Ön határozza meg saját nyereményének mértékét - Csak internet hozzáférésre van szüksége - Nem szükséges semmilyen elöképzettség - Teljesen függettlen helytöl

Szerencsejáték hírportál

Szerencsejáték hírportál

A brit Nemzeti Lottótársaság az elmúlt 18 évben 3000 embert tett fontmilliomossá. A most készült felmérésből megtudhatjuk, hogy mire költötték a pénzüket ezeket az emberek. A Camelot lottótársaság és az Oxford Economics által készített új tanulmány szerint a Nemzeti Lottótársaság 1994-es megalakulása óta több, mint 8,5 milliárd fontnyi nyereményt osztott szét, az átlagos nyeremény 2,8 millió font volt. Ha az átlagos nyereményt 10 fontos bankjegyekkel fizetnék ki, és ezt egymás mellé rakosgatnánk, egy 40 kilométer hosszú pénzcsíkot kapnánk.

Szerencsejáték programok

Szerencsejáték programok

Számítógépes szerencsejáték programok. Kenó, lottó (5,6,7), luxor, totó, góltotó, tippmix, puttó programok (WIN alatt), statisztika, kulcsgenerálás, behelyettesítés, szűrés, szelvénykitöltés, kiértékelés. Demók, nyerőszám-adatbázisok letöltése. Online adatfrissítés. A SZZRt honlapjára az elkészített kulcsok (Játékok) online feladása! Speciális sehol nem található statisztikák (letöltés). Világcsúcs kulcsadatbázis minden modulra. * TOTÓ kulcsok szűrése (2008.03.17) átlag-azonosságra az eddigi eredmények alapján, tetszőlegesen beállított tól-; ig-; intervallumra, min., max. azonosság korlátokkal! Kép1 Kép2 * TOTÓ kulcsok szűrése eredményre. Egy behelyettesített (szűrt) kulcsot tovább szűrhetünk, egy szerintünk bekövetkező eredmény alapján (fix, kétesély, háromesély is megadható) vagy egy a nyerő sorokat 'tartalmazó' kulcs alapján. Szűréskor a bejelölt találatot tartalmazó sorokat kihagyathatjuk! Kép1 Kép2 * Rész kombinációs kulcs generálás (kenó, lottó-5-6-7, puttó, luxor). Tetszőlegesen előállított kulcsot bővíthetünk, új típus megadással, bővítő számkijelöléssel. Ilyenkor az új típus mínusz régi típussal, a bővítő számokra teljes kombinációs bővítést hajt végre. Pl.: egy behelyettesített egy hibás (10 számos, 14 soros) hatos típusú kulcsot, bővítünk nyolcas típusúvá, öt (diszjunkt) bővítő szám kijelölésével: ekkor kapunk egy 14

Szerencsejáték Zrt.

Szerencsejáték Zrt.

Felelős játékszervezőként a Szerencsejáték Zrt. törvényes játéklehetőséget nyújt a felnőtteknek, megőrizve a tradicionális értékeket, és hozzájárulva a közkiadások finanszírozásához. A lottótársaság számára fontos a játékosok bizalma, amit igyekszik tovább mélyíteni többek között a kiterjedt értékesítési hálózattal, a biztonságos technológiai háttérrel, a többcsatornás értékesítéssel, továbbá a jelentős társadalmi szerepvállalással. Vállalati társadalmi felelősségvállalásként mértéktartó játékra ösztönöz, és nem kínál fokozottan veszélyes játékokat.

Tippmix és sportfogadás tippek

Tippmix és sportfogadás tippek

Sportfogadás tippek és elemzések naponta a blog elemzőitől. Számos sportág tippjeit tekintheted meg a tenisztől kezdve a labdarúgásig. A legjobb sportfogadás stratégiákat is itt találod. Ezek segíthetnek a pontosabb tippelésben. Számos fogadóiroda leírását valamint azok bónuszait tekintheted meg. Az oldalon megtekintheted az aktuális élő meccskínálatot, ahol a megfelelő linkre klikkelve élvezheted a meccset. Ha érdekel a póker akkor is nézz be fogadás blogunkra, ugyanis 17 pókerterem ingyenes versenyeit találod az oldalon.Az Afrika Kupa hétvégén sem áll le, hát nyomjuk tovább mi is. A második kör eddig hozza a papírformákat, hát akkor ki is kell használni.Kamerun továbbjutása ezen a meccsen dől el. Ha itt nem tudnak nyerni, nagy valószínűséggel el is búcsúznak. Ezt azért mondom, mert a harmadik meccsüket Tunézia ellen játsszák. Tunéziával pedig Talán elsőre kicsit merésznek tűnhet ez a tippem. Talán azért, mert merész is, de hát mire alapozom én azt, hogy a Serie A 20. helyezettje pontot rabol a második helyezett Milantól? Ráadásul a Milan jó formában van. A veronaiak három egymást követő vereségen vannak túl. Legutóbb Rómában voltak kénytelenek pont nélkül távozni, pedig játékban abszolút egyenlőek voltak. Igaz ez azután következett be, hogy kiállították a Roma kapusát, Donit aki szabálytalan volt a 16-oson kívül.Az őszi évad egyik leggólgazdagabb, legváltozatosabb mérkőzés.

Tuti menü