Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lottó képes leírás - Kombinációs szerencsejáték.tlap.hu
részletek »

Lottó - Kombinációs szerencsejáték.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lotto-toto-luxor-keno.tlap.hu » Lottó
Keresés
Találatok száma - 11 db
A lottómilliomos munkanélküli segélyen él

A lottómilliomos munkanélküli segélyen él

Debrecen - Kapaszkodjanak meg! Az ötöslottó nyertese úgy jutott koldusbotra, hogy állítása szerint 150 millió forintja a kamataival együtt eltűnt a K& Bankban, mint szamár a ködben. Ha ez Magyarországon megtörténhet, akkor itt a vég!

Hatoslottó statisztikák

Hatoslottó statisztikák

Gyakoriságvizsgálat Egy megadott időtartományban kihúzott számok gyakoriságát vizsgálhatjuk Húzási sorrend Egy megadott időtartományban kihúzott számok közül megvizsgálhatjuk hogy mennyi páros, mennyi páratlan szám volt. Páros-páratlan A számegyeneseken megfigyelhető, hogy az adott lottószámot mikor húzták ki az elmúlt egy évben. Kicsi-nagy Egy megadott időtartományban kihúzott számok közül megvizsgálhatjuk hogy mennyi kicsi, mennyi nagy szám volt. Mikor húzták utoljára?

Lottó leírás

Lottó leírás

A szerencsejáték egyik elterjedt formája magyarországon a Lottó, mely több millió embert vonz. A lottónak több tipusa van csak magyarországon. Minden tipus más és más esélyeket és nyereményeket tartogat számunkra. Az esélyeink nagyon kicsik a nyeréshez, ezáltal a várható nyeremény is magáért beszél.A lottó szerencsejáték, mely eredete az olasz lotto szóból szrmazik. jelentése Sors, nyeremény. Magyarországon a lutri szó ragadt rá. A lottónak magyarországon rengeteg tipusa van. A legnépszerűbb az ötös- hatos lottó és a Skandináv lottó, melyet hetes lottóként is ismernek. Az alul látható esély táblázat alapján láthatjuk, hogy melyre mekkora esély van, hogy eltaláljuk. Az esély a megjátszható számok és a lehetséges mezők valószínűsége alapján kerül kiszámításra. Matimatikai oldalát figyelembe véve a valószínűség számítással közelebb kerülhetünk a lehetséges esélyekhez. Az ötös lottót vázolnám az alábbiakban. 90(1-90) lehetséges mező közül 5 mezőt kell kiválasztanunk bármilyen formában. A húzás közjegyző jelenlétében zajlik, hogy ne történhessen visszaélés. A televízióban szombatonként szokták kihúzni az öt nyerőszámot. Választhatunk 1 és 5 hetes változatot is. Az öt hetesnél 5 héten keresztül a megjelölt számokkal játszunk.Célszerű 5 fix számot kiválasztani és csak azokkal játszani. Ezáltal elkerülhező, hogy számváltás után kihúzzák a számokat, melyeket lecseréltünk.

Lottó statisztikák

Lottó statisztikák

Gyakoriságvizsgálat Egy megadott időtartományban kihúzott számok gyakoriságát vizsgálhatjuk meg ezen a lapon. Húzási sorrend A számegyeneseken megfigyelhető, hogy az adott lottószámot mikor húzták ki az elmúlt egy évben. Páros-páratlan Egy megadott időtartományban kihúzott számok közül megvizsgálhatjuk hogy mennyi páros, mennyi páratlan szám volt. Kicsi-nagy Egy megadott időtartományban kihúzott számok közül megvizsgálhatjuk hogy mennyi kicsi, mennyi nagy szám volt. Mikor húzták utoljára? A kihúzott számok időbeli sorrendjét láthatjuk ezen a lapon. Számjegycsoportosítás Egy megadott időtartományban kihúzott számokat felbontunk két számjegyre Múltbéli találat A már kihúzott számok között keres találatokat.

Lottó telitalálatos esély megoldások

Lottó telitalálatos esély megoldások

Ha úgy érzi, hogy csak költ és költ, de semmi eredménye, ha nem biztos benne, hogy amit holnap készül feladni fogadást az esélyes is, ha már abban sem biztos, hogy jogosan reménykedik minden húzás alkalmával, ha szeretné megsürgetni a szerencséjét, ha lehetőséget keres kitörni a szürkeségből, akkor.. Van esélye a lottó játékokon, több, mint gondolná! Egyik alapvető probléma, hogy sok szám van. Ezen úgy segíthet, ha Ön csökkenti a számok mennyiségé Erre Ön képes. Akár drasztikus esély növelésre is. Több lehetősége is van, pusztán az adott héten eldönti, hogy megteszi-e ezt, vagy a másik, vagy akár az összes szükséges lépést. Módszer és eszköz erre létezik. Fontos, hogy tisztában legyen az adott játék típus jellemzőivel. Ezeket meghatározni nem egyszerű. Gondolok itt olyan jellemzőkre, mint honnan jönnek általában a kihúzott számok, vagy milyen számcsoportok jöhetnek számításba és ebből mennyi? Vagy például miért pont ezeket a nyerőszámokat, mint fogatot, húzták?

Lottószám-generátor

Lottószám-generátor

Lottószám-generátor Melynek segítségével előállíthatod lottószámaidat a következő húzás előtt. Nem kell mást tenned, mint beállítani a paramétereket, majd a 'Húzás' gombra kattintani. Ötös Hatos Hány számot húzzunk: Hány számból: Mennyi kell egy számból:

Ötöslottó statisztikák

Ötöslottó statisztikák

Ötöslottó statisztikák Ötöslottó kombinációk (689 darab) A kombinációk között vannak ingyenesek és nem ingyenesek. A nem ingyenes kulcsokat a regisztrációs díj befizetése után veheti használatba, de a regisztráció napján ezeket is INGYEN kipróbálhatja! Ön kiválaszthatja a kezdeti, valamint a végső húzás időpontját. A két időpont közötti eredményeket kap. Utolsó húzások száma Első húzás+húzások száma? Ön az utolsó hetek húzásairól kap statisztikát. Ön kiválaszthatja a kezdeti időpontot, majd ezt követően, hány húzás eredményére kíváncsi. Mióta nem húzták? Hányszor húzták? Ön itt tájékozódhat, hogy melyik számot hány hete húzták utoljára. Ön lekérdezheti, hogy eddig hányszor húzták ki az egyes nyerőszámokat. Találatok lehettek volna? Kihúzott számok Ha Ön megad öt számot, lekérdezheti, hogy a múltban ezek a számok hány találatot eredményeztek volna. Ön kiválaszthatja a kezdeti, valamint a végső húzás időpontját.

Skandináv lottó statisztikák

Skandináv lottó statisztikák

Gyakoriságvizsgálat Egy megadott időtartományban kihúzott számok gyakoriságát vizsgálhatjuk meg ezen a lapon. Húzási sorrend Egy megadott időtartományban kihúzott számok közül megvizsgálhatjuk hogy mennyi páros, mennyi páratlan szám volt. Páros-páratlan A számegyeneseken megfigyelhető, hogy az adott lottószámot mikor húzták ki az elmúlt egy évben. Kicsi-nagy Egy megadott időtartományban kihúzott számok közül megvizsgálhatjuk hogy mennyi kicsi, mennyi nagy szám volt. Mikor húzták utoljára? A kihúzott számok időbeli sorrendjét láthatjuk ezen a lapon. Számjegycsoportosítás Egy megadott időtartományban kihúzott számokat felbontunk két számjegyre. Múltbéli találat A már kihúzott számok között keres találatokat. A számegyenes jobb oldalán látható a lottó szám. A számegyenesen megjelenő kis piros körök jelzik azt, hogy az adott lottószám hány hete lett kihúzva. Ha egérrel rámutat egy ilyen kis piros körre, akkor megjelenik, hogy az a húzás melyik év hányadik hete volt. sorrend sorsoló program.Minden kihúzott lottószámot felbontunk két számjegyre, majd összegezzük, hogy ezek a számjegyek hányszor fordulnak elő a megadott időtartományban. A megjelenített eredmény táblázat első oszlopa tartalmazza a számjegyet, a másodikban a tízesek helyén álló szemjegyek előfordulásainak darabszáma, míg a harmadik oszlopban az egyesek számjegyeinek darabszáma kerül. Példaként, nézzük mi történik.

Statisztika lottó és luxor számokhoz

Statisztika lottó és luxor számokhoz

Ezen az oldalon az 5ös lottó és luxor számokat foglaltam össze. Minden a játék kezdetétől napjainkig van pl a lottó az 50 es évek től minden húzást tartalmaz ebből készült statisztika. Melyik szám hányszor volt kihúzva. Próba szerencse. Ha tetszett gyere máskor is az oldalra. Minden héten frissítem az adatbázist.

Hirdetés
Szerencsejáték programok

Szerencsejáték programok

Számítógépes szerencsejáték programok. Kenó, lottó (5,6,7), luxor, totó, góltotó, tippmix, puttó programok (WIN alatt), statisztika, kulcsgenerálás, behelyettesítés, szűrés, szelvénykitöltés, kiértékelés. Demók, nyerőszám-adatbázisok letöltése. Online adatfrissítés. A SZZRt honlapjára az elkészített kulcsok (Játékok) online feladása! Speciális sehol nem található statisztikák (letöltés). Világcsúcs kulcsadatbázis minden modulra. * TOTÓ kulcsok szűrése (2008.03.17) átlag-azonosságra az eddigi eredmények alapján, tetszőlegesen beállított tól-; ig-; intervallumra, min., max. azonosság korlátokkal! Kép1 Kép2 * TOTÓ kulcsok szűrése eredményre. Egy behelyettesített (szűrt) kulcsot tovább szűrhetünk, egy szerintünk bekövetkező eredmény alapján (fix, kétesély, háromesély is megadható) vagy egy a nyerő sorokat 'tartalmazó' kulcs alapján. Szűréskor a bejelölt találatot tartalmazó sorokat kihagyathatjuk! Kép1 Kép2 * Rész kombinációs kulcs generálás (kenó, lottó-5-6-7, puttó, luxor). Tetszőlegesen előállított kulcsot bővíthetünk, új típus megadással, bővítő számkijelöléssel. Ilyenkor az új típus mínusz régi típussal, a bővítő számokra teljes kombinációs bővítést hajt végre. Pl.: egy behelyettesített egy hibás (10 számos, 14 soros) hatos típusú kulcsot, bővítünk nyolcas típusúvá, öt (diszjunkt) bővítő szám kijelölésével: ekkor kapunk egy 14

Szerencsejáték Zrt.

Szerencsejáték Zrt.

Felelős játékszervezőként a Szerencsejáték Zrt. törvényes játéklehetőséget nyújt a felnőtteknek, megőrizve a tradicionális értékeket, és hozzájárulva a közkiadások finanszírozásához. A lottótársaság számára fontos a játékosok bizalma, amit igyekszik tovább mélyíteni többek között a kiterjedt értékesítési hálózattal, a biztonságos technológiai háttérrel, a többcsatornás értékesítéssel, továbbá a jelentős társadalmi szerepvállalással. Vállalati társadalmi felelősségvállalásként mértéktartó játékra ösztönöz, és nem kínál fokozottan veszélyes játékokat.

Tuti menü