Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Totó variációk képes leírás - Kombinációs szerencsejáték.tlap.hu
részletek »

Totó variációk - Kombinációs szerencsejáték.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lotto-toto-luxor-keno.tlap.hu » Totó variációk
Keresés
Találatok száma - 5 db
1, 2, vagy 3 hibapontos totókulcsok

1, 2, vagy 3 hibapontos totókulcsok

Add meg mind a 14 mérkőzésre a tippjeidet és a minimális találati igényedet. A minimális találati hibátlan alaptippek esetén garantált. Ahány hibás az alaptipp, annyival csökken a minimális találat is. A maximális találati szám az alaptippek találati száma, így ha az összes mérkőzésre jó az alaptippek, akár telitalálatod is lehet, függetlenül a minimális találat értékétől.

Esélynövelő totó kulcsok

Esélynövelő totó kulcsok

Az oldalon igyekszem olyan sportfogadást segítő segédeszközöket közzé tenni, mely tapasztalataim szerint sokat segít (nekem legalábbis) a sportfogadás során. Ezeket az eszközöket elérhetővé teszem mindenki számára. Az eszközöket folyamatosan próbálom fejleszteni, új segédeszközöket létrehozni. A regisztrált felhasználok természetesen értesülnek ezekről. Szerencsére sok a pozitív visszajelzés, és már fejlesztési ötleteket is kaptam. Ha Ön is szeretne id˜ben értesülni, regisztráljon és legyen tag.

Négyesélyes totóprogram

Négyesélyes totóprogram

A négyesélyes totóprogram forradalmasítja a totózás módszereit. Az oszlopszám redukálása, vagyis a megjátszani kívánt variációért fizetendő összeg csökkentése érdekében a hagyományos totókulcsos szisztémán kívül hibapont nélküli módszereket is alkalmazhatunk. Sőt, a két módszert együtt is használhatjuk (mint a Millióka lottóprogramban). Segítségével akár minden hétre saját, az adott hét mérkőzéseihez illeszkedő hibapontmentes variációt is készíthetünk. Egy-egy variációt a program másodpercek alatt elkészít. A széleskörűen definiálható szűkítéseknek megfelelően az alaptippért fizetendő összeg töredékéért játszhatunk. Alkalmazható szűkítő feltételek: darabszám, ragadás, távolság, esélyek, találatok, átlag, ismét, ismétlődés, string2, string3.

Online kulcsgyűjtemény

Online kulcsgyűjtemény

A weboldalon található jelenlegi több mint 15 000 darab variáció 20%-a, tehát több mint 3 000 darab variáció az ingyenes regisztráció után elérhető. Ez azt jelenti, hogy a regisztráció során megszerzett 50 creditből bárki használhatja azokat. Fontos tudnivaló azonban, hogy az Ingyenes* variációk esetében is úgy működik a rendszer, hogy azok használata esetén, credit értékük levonásra kerül a regisztrált és bejelentkezett felhasználó felhasználható creditjeiből.

Totó Suli

Totó Suli

Gyakorlati útmutató hibapontos kulcsok készítéséhez Rögtön az elején tisztázzunk egy nagyon fontos dolgot. Ezzel a résszel nem szerezhető meg mindazon tudás, amely egy profi totóprogram használatát teljesen kiválthatná, de a programok működési alapelvének megértéséhez szükséges elveket tartalmazza. Ez a rész arra lesz elegendő, hogy megértése után egy kisebb, párszáz oszlopból álló variációt bárki képes legyen majd magának készíteni, és ehhez ne kelljen egy drága szoftvert megvásárolnia, amely rengeteg, az amatőr fogadó által nem ismert, és így számára használhatatlan funkciót is tartalmaz. Úgy is felfogható mindez, hogy a neten fellelhető ingyenes kulcsok előállításának a folyamatát fogjuk bemutatni egy teljesen másik kulcs elkészítésével.

Tuti menü